MAM nappar

Nappar

 

Alla MAM nappar är framtagna i samråd med tandläkare och ortodontister (specialister på tandreglering), så att du som förälder ska kunna känna sig trygg med att använda MAM nappar. Alla MAM nappar uppfyller självklart EU- standarden EN 1400 som har speciella säkerhetskrav på till exempel storleken på skölden.

Sugdelarna på MAM napparna är anatomiskt riktiga för barnens käke och tänder och har en symmetrisk form så att de alltid hamnar rätt i barnens mun.

Här kommer en liten kort genomgång av de olika nappmodeller som MAM har i sitt sortiment


MAM Start
 är MAM:s minsta napp med en liten sköld för den lilla bebisens lilla ansikte. Skölden har en knottrig insida och stora lufthål för att skona den känsliga huden. Nappen är tänkt för nyfödda bebisar och upp till ca 2 mån. ålder.

 

MAM Original finns i två storlekar. 0-6 mån och 6m +. MAM Original är MAM:s mest populära napp. Skölden har en knottrig insida och stora lufthål för att vara skonsam mot bebisens känsliga hud. Sugdelen har en anatomiskt riktig form för gommens och tändernas utveckling. Knoppen gör nappen lätt att greppa och den finns med många olika mönster. 6 m+ nappen finns i två olika material- latex och silikon.

 

MAM Air är nappen som ger maximal luftkontakt tack vare sin sköld med stora lufthål. Med MAM Air är det även möjligt att se barnets söta leende bakom nappen. Lufthålen skonar det lilla barnets känsliga hud, något som är extra viktigt när det är kallt ute. Nappen finns både för de små 0-6 mån och även 6 m +. MAM Air 6m + finns i både silikon och latex.

 

 

MAM Perfect är nappen med den extra smala och flexibla sugdelen som minskar trycket mot bebisens tänder. MAM Perfect är 60 % tunnare är en vanlig sugdel och 4 gånger så flexibel. Nappen är utvecklad i samarbete med käkkirurger och barntandläkare för att minska risken för felställning av barnets tänder. Även MAM Perfect finns i två storlekar: 0-6 mån och 6 m+.

 

Sedan finns också MAM Night och MAM Perfect Night, där knoppen lyser i mörkret. Genom att låta nappen ladda i dagsljus under dagen så lyser knoppen i mörkret på natten och då slipper man tända lampan och leta efter den tappade nappen på natten.

 

Senaste inläggen

Populära inlägg

MAM nappar

Alla MAM nappar är framtagna i samråd med tandläkare och ortodontister (specialister på tandreglering), så att du som förälder...